Loading…
Koolrabi (Snowflake)

Koolrabi (Snowflake)

De schelpkleur van de mollige knol is uitgesproken bleek witgroen. De oorsprong van deze plantaardige variëteit is grotendeels onbekend. Maar men gelooft dat het eerst werd gedomesticeerd rond de 16e eeuw in de Middellandse Zee en Centraal-Azië.

18Credits

Teeltmogelijkheid

Van 15.04 tot 20.08 beschikbaar.
Rijpingstijd75 dagen
Maximale gewasopbrengst / perceel12 stuks

Actieve stoffen

De bladeren van koolrabi bevatten in vergelijking met de knol de hogere concentratie aan vitamines en mineralen.

  • Houdbaarheid
  • Bereiding
  • Vitamines
  • Calorieën
  • Koolhydraten
  • Vezels
  • Mineralen

Voedingswaarde

Hoeveelheid per 100 Gram

Calorieën 23

Vet 0.1 g

Vezels 1.4 g

Foliumzuur 70 μg

Calcium 68 mg

Proteïne 1.9 g

Koolhydraten 3.7 g

Vitamine A 2 μg

Vitamine C 63 mg

Kalium 0.32 g

Ijzer 500 μg

Vitamine K 0

Vitamine E 0

Vitamine B1 50 μg

Vitamine B2 50 μg

Vitamine B6 70 μg

Magnesium 43 mg

Vitamine B3 2 mg

Betacaroteen 0

Mijn Boerderijtje Tip

Plaats uw koolrabi niet direct naast uw tomaten, omdat ze elkaar niet kunnen verdragen.

Bewolkt

Het ziet er bewolkt uit.

19.50 °C

44.17 %

0.00 l/m²

9480 lux

11.3 km/h

9 %