Loading…
Andijvie (Tardo)

Andijvie (Tardo)

Andijvie wordt tot de cichorei gerekend en wordt algemeen gezien als een temperatuurbestendige groente. Een typische wintersalade, die u ook in november en december kunt oogsten. Het is het beste om het in de krant te bewaren en dan goed op te slaan in een koele, donkere plaats.

15Credits

momenteel niet mogelijk om te planten

Van 15.06 tot 20.08 beschikbaar.
Rijpingstijd70 dagen
Maximale gewasopbrengst / perceel12 stuks

Actieve stoffen

Het hoge gehalte aan flavonoïden heeft een antioxiderende en ontstekingsremmende werking op je hele lichaam.

  • Houdbaarheid
  • Bereiding
  • Vitamines
  • Calorieën
  • Koolhydraten
  • Vezels
  • Mineralen

Voedingswaarde

Hoeveelheid per 100 Gram

Calorieën 14

Vet 0.2 g

Vezels 1.2 g

Foliumzuur 109 μg

Calcium 54 mg

Proteïne 1.8 g

Koolhydraten 280 μg

Vitamine A 10 mg

Vitamine C 0.35 g

Kalium 1 mg

Ijzer 0

Vitamine K 1 mg

Vitamine E 60 μg

Vitamine B1 100 μg

Vitamine B2 50 μg

Vitamine B6 10 mg

Magnesium 400 μg

Vitamine B3 0

Betacaroteen 0

Mijn Boerderijtje Tip

Je salades zijn niet compatibel met peterselie en selderij. Plant het daarom weg van het kruiden- en soepgroenteplot. Dus deze soorten gedijen het beste.

Schemerig

Het is schemerig.

19.50 °C

46.18 %

0.00 l/m²

9480 lux

11.3 km/h

87 %