Loading…

Tutorials

Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Je kunt jouw account verwijderen door ons een e-mail te sturen en dan zullen wij jouw gegevens uit het systeem verwijderen.
Wat zijn Plus-producten?
Plus-producten zijn exclusieve planten. Je kunt deze groenten planten met de uitbreiding Plus-assortiment in jouw tuin.
Kan ik mijn eigen oogst ophalen?
Je kunt je oogst ophalen bij de collect & go kast nadat je de leveringsmeldingen hebt ontvangen. Op dit moment zijn wij nog bezig met het maken van de collect & go kast.
Moet ik mijn groenten bemesten?
Dat kan, maar dat hoeft niet! Het is aan jou hoe intensief je jouw groenten bemest. Onze bodem is in principe rijk aan voedingsstoffen.
Hoe krijg ik credits?
Je kunt de credits kopen of jouw rijpe groenten op de marktplaats aanbieden en doorverkopen voor credits.
Hoe krijg ik mijn oogst?
Wanneer jouw groenten rijp zijn kun je deze oogsten. Als de groenten zijn geoogst pakken wij de groenten in en sturen we ze naar jouw huis. Als je in de buurt woont, kun je natuurlijk je oogst persoonlijk ophalen.
Is mijn online tuin werkelijk echt?
Jouw online tuin is werkelijk echt! Het enige verschil is dat jouw percelen niet in een vierkant, maar op een rij liggen. Je kunt ons bezoeken in Woudenberg op de kijkdagen of een foto van jouw tuin laten maken.
Hoe lang is Mijn Boerderijtje Box geldig?
Vanaf het moment van aankoop heb je 2 jaar om de doos te activeren. Op het moment dat je de tuin hebt geactiveerd is de Mijn Boerderijtje Box één tuinseizoen geldig.
Wat doe ik in de winter met mijn tuin?
In de winter behandelen we de grond met een rust, wat betekent dat het veld wordt herbouwd en daardoor verrijkt met voedingsstoffen. We zijn bezig om het level systeem te creëren dat je in de winter je eigen dieren kunt onderhouden!
Wat gebeurt er als ik mijn groenten niet oogst?
Als je jouw groenten niet oogst aan het einde van de aangegeven overrijpe periode, wordt het gedoneerd aan een liefdadigheidsorganisatie.
Zijn de zaailingen en het zaad biologisch?
Zowel het veld als het zaad is biologisch!
Hoe groot is een moestuin in het veld eigenlijk?
Elk perceel is 1 bij 1 meter.
Hoeveel gewassen heb ik in een perceel?
Per groenten ligt het eraan hoeveel er u kunt planten in één perceel. Bij de planten zelf staat het maximale aantal aangeven.
Wie zorgt er voor mijn planten als ik op vakantie ben of geen internet heb?
Wat zit er precies in het Plus-assortiment?
In het Plus-assortiment zitten alle exclusieve planten. Bij het planten overzicht zijn deze planten benoemd als plus-plant.
Hoe werkt de gewasbescherming verzekering precies?
Waarom heb ik credits nodig?
Met de credits kan je alle acties die nodig zijn om jouw eigen 100% biologische groenten thuisbezorgd te krijgen. Je betaald in credits zodat je niet bij elke actie hoeft te betalen. De credits kan je op elk moment opladen.
Kan ik alles planten?
Je kan de groenten planten als het ijsheiligen voorbij is. Wanneer je een Plus-assortiment hebt kun je ook de plus-groenten planten.
Wat gebeurt er als ik niet om mijn planten geef?
Je zult meerdere keren meldingen ontvangen als er gevaar dreigt in het veld of als bijvoorbeeld de grond droog is. Als u de waarschuwingen negeert, nemen wij het proces over en zullen de groenten naar een liefdadigheidsorganisatie gaan. Als je alsnog die groenten wilt zul je deze met credits terug moeten kopen voor het aantal credits die wij aan het proces besteed hebben.
Wat gebeurt er als ik mijn planten geen water geef?
Je wordt door ons meerdere keren op de hoogte gebracht als de grond droog is in jouw perceel. Als je de meldingen negeert nemen wij het proces over. Als je de groenten toch wilt kun je deze overkopen met credits.
Kan ik meerdere groenten in hetzelfde perceel planten?
Dit is in de normale percelen helaas niet mogelijk vanwege de verschillende zorgbehoeften van de afzonderlijke groenten. In het kruidenperceel kun je echter 4 verschillende soorten kruiden planten.
Hoeveel credits heb ik nodig om mijn online tuin te bekostigen?
Voor een moestuin zijn ongeveer 300 credits nodig. De credits zijn afhankelijk van het aantal verschillende groenten, aantal stuks, het weer etc.
Wat kost het om mijn oogst thuis te laten bezorgen?
De eerste leveringen zijn gratis. Hierna betaal je 23 credits om je oogst thuis te laten bezorgen.
Hoe lang duurt de levering / verzending van mijn oogst?
Je groenten worden de volgende werkdag na het oogsten op het veld in heel Nederland bezorgd. Alleen op zondag wordt er niet geleverd.
Hoe en waar haal ik mijn groenten?
Je groenten worden de volgende werkdag na het oogsten op het veld in heel Nederland bezorgd. Alleen op Zondag kan er niet geleverd worden.
Hoe kan ik een online tuinier worden?
Meld je gratis aan op mijnboerderijtje.nl. Vervolgens kun je de gewenste tuin kiezen via de knop "Prijzen" in het menu.

Schemerig

Het is schemerig.

19.50 °C

46.19 %

0.00 l/m²

9480 lux

11.3 km/h

73 %